THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, September 18, 2011

Uncle Bob Fried Chicken

Apa menu makan/minum petang anda? Anda perlukan "snack"? 

Pernah mencuba 'Ayam Goreng Uncle Bob'?


Nak tau? 

SEJARAH UNCLE BOB - Mengambil idea ayam goreng yg di perap bersama bahan-bahan ramuan asli yg diilhamkn dari ayam goreng yg dijual di Taiwan.

PILIHAN ANDA - "Original" atau "Spicy"? 

MENU - 'Uncel Bob' ada berbagai menu (baru tau jugak). Ada ayam goreng yg rangup, popcorn ayam, hot dog (macam 1901 tu) tp "in stick"/ berlidi, mee sua, last but not least kentang goreng 'Uncle Bob'! 







FRANCIS/STORE - Ada di merata tempat di Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak. Paling mudah dijumpai di pasar-pasar malam sekitar Lembah Klang (sebab mana-mana pasar malam mesti nama Pak Cik Bob ni ada).

Percaya atau tidak, Pak Cik Bob telah menjadi satu fenomena dalam "dunia pemakanan". 

HARGA - Masih dalam budget. Yang penting HALAL.

KAWAN-KAWAN - Kalau sudah mencuba, bagi pandangan anda. Sedap ke tidak? Kepada yg masih pandang sebelah mata, apa lagi, cubalah. Kongsi pengalaman anda. 

PESANAN - Nama pun ayam goreng, tidak elok di ambil secara berlebihan. Jadi, berpada-pada lah yer. Jangan overdose pulak =) 

p/s x rugi mencuba. sekali cuba, pasti nak lagi. maklumat lanjut, sila layari laman sesawang pak cik bob =)  . kepada pak cik bob, boleh sy dapat ayam free untuk sebulan? sy tolong promosi ni =P

2 comments:

Jet Boy said...

Nak yang popcorn, agak-agak ayam dia rasa sama macam ayam kepci tak ?

katak ijau said...

ayam dia rangup. sedap